PDA

View Full Version : Tiny_mce



alim27
10-22-2007, 11:20 AM
Hello,
i have a function, that gives me a selected String in a Textareas. CODE :
function moveSelectedWord()
{
var selectedString = ' ';

if (window.getSelection) { // recent Mozilla versions
var selectedString = window.getSelection();
}
else if (document.all) { // MSIE 4+
document.getElementById('TheText').focus();
var selectedString = document.selection.createRange();
var TheWord = selectedString.text;
}
else if (document.getSelection){ //old Mozilla versions
var selectedString = document.getSelection();
}

alert(TheWord);
}
i've made from that textarea a tiny_mce editor and the function dosn't run correctly naymore. Has anybody an idea, where this error from ?

alim27
10-22-2007, 02:11 PM
I found it :
CODE :

var anySelection = false;
var inst = tinyMCE.getInstanceById(editor_id);
var focusElm = inst.getFocusElement();
var selectedText = inst.selection.getSelectedText();

how to replace it ???

alim27
10-23-2007, 11:32 AM
Thanks Guys ;- )
here is the command :
tinyMCE.execCommand('mceInsertContent',false,"NewText" +tinyMCE.selectedInstance.selection.getSelectedHTML()+"NewText");