PDA

View Full Version : post ips.



mrnatural
10-07-2007, 09:55 AM
hello

what kind of script would i use to post game server names and ips for websites. i have a gaming website and want to post the servers we play games on. but only when they are actually running.

thank you for your answers

tech_support
10-07-2007, 10:33 AM
You'll need to use a server-side script for this.

mrnatural
10-08-2007, 12:36 AM
like what? php or....im " kinda " new to web design. thanks

Jas
10-08-2007, 02:07 AM
PHP would work fine using the $_SERVER[] variable. You can always look at php.net (http://us.php.net/reserved.variables) for more information on this. I assume that this is what you are looking for.

mrnatural
10-08-2007, 11:11 PM
yes this is what im looking for....thank you