PDA

View Full Version : Problem with the Sucker tree menu



jayzonline
09-22-2007, 01:05 PM
Hello everyone,

I'm new here and this place is awesome I must admit. Ok, here's my problem.
I found this Sucker tree menu here and customised it according to my need and it's rendering perfectly in Firefox but not in IE 6.0. If you preview this in both browsers you'll notice that IE takes more right padding in each menu item. I need this to be rendered as it does in Firefox. I really do appreciate if someone can look into this attached file and come up with a fix.

Thanks in advance.

VJ

pink-sheep
09-23-2007, 12:17 AM
no submenus open up neither in ff nor ie. is this what you are looking for?

jayzonline
09-23-2007, 03:14 AM
Hi Pink-sheep,

Thanks for your interest in helping me out on this. Sorry, I have missed one ID linked to the JS. Here I have attached the latest files with the drop down in it.

Thanks

VJ