PDA

View Full Version : Ultimate Fade-In Slideshow (v1.51): firefox error



rusty1001
09-11-2007, 04:51 AM
This is working great on ie 6 but firefox 1.52 this error,
I have duplicated the script and running in different places on the place but all seems ok with ie, just not showing one of the
the frist top script is working on both but no the two secon scripts on firefox,
any ideas , thanks

<script
type="text/javascript">
//new fadeshow(IMAGES_ARRAY_NAME, slideshow_width, slideshow_height, borderwidth, delay, pause (0=no, 1=yes), optionalRandomOrder)
new fadeshow(fadeimages2,170, 175, 0, 5000, 1, "R")
</script><script type="text/javascript">
//new fadeshow(IMAGES_ARRAY_NAME, slideshow_width, slideshow_height, borderwidth, delay, pause (0=no, 1=yes), optionalRandomOrder)
new fadeshow(fadeimages3,170, 175, 0, 9000, 1, "R")
</script>


picobj has no properties
populateslide(null, 0)index.php (line 98)
startit()index.php (line 136)
fadeshow([["images/side/banner1.jpg", "", ""], ["images/side/banner4.jpg", "", ""], ["images/side/banner5.jpg", "", ""]], 170, 175, 0, 9000, 1, "R")index.php (line 60)[Break on this error] picobj.innerHTML=slideHTML

ddadmin
09-11-2007, 05:34 AM
Warning: Please include a link to the DD script in question in your post and post in the correct category. See this thread (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=6) for the proper posting format when asking a question.

jscheuer1
09-11-2007, 05:39 AM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

rusty1001
09-11-2007, 07:47 PM
Hi :)

thanks for the help, the site will be up in a few days so I let yo know thanks, regards