PDA

View Full Version : Switch Menu Question



Cheng
08-22-2007, 07:57 PM
Hi.

I'm using this menu from the libary:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/switchmenu.htm

It says that the new Version remembers which menu item was last expanded.
Can this be disabled so it wont remember?

Thanks in advance,
Tommy

ddadmin
08-22-2007, 08:03 PM
Hmmm top of the script:


var persistmenu="yes" //"yes" or "no". Make sure each SPAN content contains an incrementing ID starting at 1 (id="sub1", id="sub2", etc)

Cheng
08-22-2007, 08:23 PM
.......thanks a lot for the quick reply.
I'm going to try this out right away.
Thanks again.......Tommy.......