PDA

View Full Version : Needs help with Ajax Tabs Content script



fy1125
08-18-2007, 07:17 AM
source:http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/

I have use it on my pages,and i change the onclick for onmouseover.
Is there a MouseDelayTime with it? :confused:

ddadmin
08-18-2007, 07:37 AM
If you mean why there's a delay before the content shows when you're using onMouseover, that's merely the time your server is taking to fetch the external page. Or do you mean something else?

fy1125
08-18-2007, 07:54 AM
no
I means when the cursor stop on the tag for a seconds then to show the contents of the tag.
THX.

ddadmin
08-18-2007, 08:09 AM
Hmm there's no quick way to do this right now unfortunately. There are some subtle issues that would need to be taken into account.

fy1125
08-18-2007, 08:17 AM
:( :( :(

view this URL http://www.163.com

doseryder
08-19-2007, 12:27 AM
Hi fy1125,
Can you tell me how you set the tabs to have uniform widths (like how you did with www.163.com)?

In the demo shown at http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/index.htm

You can see the tabs ("Intro", "Bird", ...) have different widths. Ultimately, I would like to divide the tabs so that the total width of all the tabs are equal in width with the content area.(Like you did with www.163.com).

I want to divide the tabs evenly so that sum of tab widths is equal to the content area. This is not the case in the Ajax Tabs Content Script demo. (There are empty spaces after "Sea Otter") You also managed to change it so that there are no spaces between the tabs. If you can teach me how to change that, it would be nice :>

Thx in advance