PDA

View Full Version : Default links get selected even though they have been replaced



Tommisauce
08-15-2007, 11:29 AM
1) Script Title:
Chrome CSS Drop Down Menu (v2.01)

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm

3) Describe problem:

Strange problem this one, I am using the above menu navigation and have replaced the original default links in the dropdown menus. However Dropmenu1 seems to be working ok, but Dropmenu2 isn't. When you click the drop down menu the first time it takes you to the desired page, however when you click again (on another link) the link goes back to the default i.e. BBC, MSN etc even though a link has been replaced the default one.

I have 'done the usual' cleared caches, history etc. restarted the programme, even restarted my machine, but nothing seems to be working.
Any ideas would be welcome as I'm tearing my hair out.

Many thanks
T

jscheuer1
08-15-2007, 01:22 PM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

Tommisauce
08-15-2007, 02:25 PM
Geez, computers!! Can you believe the thing is actually working properly now! I think there must of been Gremlins in the machine!