PDA

View Full Version : menu pops under flash



shagPun
04-07-2005, 12:14 PM
I'm creating a site and I'm using the HV menu off of this site. (http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/hvmenu/index.htm) It's a quality menu but if there's any flash on the page the drop downs appear underneath that flash. I was wondering if anybody has a fix for this.

thanks, shagPun

shagPun
04-07-2005, 03:18 PM
I figured it out I believe, in the embed source code on the page itself you need to include <param name="wmode" value="transparent" /> inside of the object tag and put wmode="transparent" inside of the embed src tag. I think that should work.

mwinter
04-08-2005, 11:02 AM
I figured it out I believe, in the embed source code on the page itself you need to include <param name="wmode" value="transparent" /> inside of the object tag and put wmode="transparent" inside of the embed src tag. I think that should work.Please search for past posts before asking questions. This has come up several times recently, and you wouldn't have had to ask.

For instance, the end of one of my posts (http://www.dynamicdrive.com/forums/showpost.php?p=7200&postcount=6).

Mike

Sothink
05-09-2005, 06:08 AM
Sothink DHTMLMenu can create menus over Flash.
Sample:
http://www.************/webtools/dhtmlmenu/samples/winselect/winselect.php (http://www.************/campaigns/winselect.php3)

cr3ative
05-09-2005, 03:26 PM
Woah, Sothink:

All you've done there is on the flash, set

<param name="wmode" value="transparent">

Correct me if I'm wrong, but that's not a special capability of your program, that's a commonly known workaround for the Flash problem.

cr3ative

Sothink
06-06-2005, 07:06 AM
Did you notice in IE, the Flash movide is hidden when popup menu shows?