PDA

View Full Version : Images in Anylink Menu



jpayne04
08-03-2007, 07:00 PM
1) Script Title: Anylink CSS

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

3) Describe problem: I have placed images instead of text in the menu and it works fine in IE, however the menu now is beyond the page/design borders and resizes fine when it hits the browser's border but not in FF. In FireFox it acts much like a div and makes the browser window scroll horizontally and of course when you scroll the menu closes; a definite exercise in frustration.

As this is a client site I'm now in a crunch to get this fixed. I have never used the script this way before so I'm in new territory. I use this script all the time as it was meant to be used WITH TEXT, lol! So, I know already I'm doing something you hadn't intended, however any help would be appreciated.

Btw, the script is in a php include and I will be place a comment tag with you guys' credits, just in case you may be wondering.

Thanks in advance,

Jonathan

ddadmin
08-03-2007, 07:58 PM
How you are integrating the images into the menu? At a glance I don't see any real problems with doing something like this:


<a href="http://www.dynamicdrive.com/"><img src="menu.jpg" /></a>

A link to the problem page might help.

jpayne04
08-03-2007, 08:22 PM
http://www.healthselectives.com ... again, realize I have NOT put the coding in for dynamic drive in the footer.php include yet, but as I love your scripts rest assured it will be there.

ddadmin
08-04-2007, 12:28 AM
Actually, looking at your source, you're talking about Anylink menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm), not anylink CSS menu. Got me quite confused for a while. :)

The problem should be simple to fix. Right now you're entering in an incorrect value for each of the drop down menu's width when calling dropdownmenu(), for example:


<a class="topnav3" style="cursor:default;" href="#" onClick="return clickreturnvalue()" onMouseover="dropdownmenu(this, event, menu4, '110px')" onMouseout="delayhidemenu()">
HEALTH TECHNOLOGY</a>

Change the part in red for all four links to the correct menu width, for example, 330.

jpayne04
08-05-2007, 03:45 AM
Sorry about the misdirection on the script, wasn't thinking, and apparently not on the script as well.... I simply forgot the width settings because the graphics expanded the menu and IE worked fine....

Thanks again and will change this,

Jonathan