PDA

View Full Version : Drop Down Menu



Shawn05
04-05-2005, 10:46 PM
OK I love this menu here (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/jimmenu/) but the problem is I don't want it to be in one spot all the time; example if they dont have the same screen res etc because my site is centered in the browser. Please help if you can help with this one or know of one that is good. Thx.

Shawn05
04-06-2005, 08:55 PM
No body knows a good one where it isn't set to one spot?

Sothink
04-11-2005, 08:26 AM
Is that effect what you want? When you resize the browser, the menu will adjust its position.
http://www.************/webtools/dhtmlmenu/store/relativefloat/index.php

Shawn05
04-11-2005, 12:34 PM
Yea but I dont want it to float. I want to be able to stick the in the page and thats where the menu will be.

Sothink
04-15-2005, 08:46 AM
Yes, it can stick without float. Just change a little code. ;)