PDA

View Full Version : Slashdot's Menu help



toniomorais
06-14-2007, 11:21 AM
1) Script Title: Slashdot's Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/slashdot.htm?foo=bar

3) Describe problem:

This is a great menu!
I would like to use it but I need more submenu in submenu.

How would we go about making this menu system work with more than 2 menu depths?

ie:
- CATEGORY
-----SUBCATEGORY
----------LINK
----------LINK
----------LINK

etc?

At the moment, we can only do:

- CATEGORY
-----LINK
-----LINK
-----LINK

Thank you!

DimX
06-14-2007, 04:00 PM
This can't be done with the original menu, however Ictinus has a modified version of it (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=20460), which allows nested submenus.

toniomorais
06-15-2007, 08:21 AM
Thanks for the help!

Where can I find the new code?