PDA

View Full Version : Ajax Tabs Content - BUG - IE opens it in a new page



starp25
06-10-2007, 03:22 PM
1) Script Title: Ajax Tabs Content script

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...axtabscontent/

3) Describe problem:

The website is at http://ipegit.siteburg.com/ the problem is that it opens for a split second in the right div but then the page loads the (a href) link in a seperate page, this is only a problem in IE (it works in FF).

I need a quick solution and will be grateful if someone would help ASAP as I am running late on this project.

thetestingsite
06-10-2007, 03:26 PM
It seems to work fine for me in IE7 and FF2. Not sure what could be causing the problem that you are having.

starp25
06-10-2007, 06:16 PM
IE 6 and a new problem I am having is that adsense ads dont appear in content div could it have something to do with this
Reminder: Due to security limitations, the external pages loaded via each tab must be from the same domain as the Content Tabs page itself. from http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/

DragonTheory
06-22-2007, 01:07 AM
I am getting the same thing in IE7. I just extracted everything in its respective directory and double clicked demo.htm. It loads the external.htm as if I clicked on a regular link - not within the div. Works in FF2. You would think that it would work since I didn't change anything... Please advise. Thanks.