PDA

View Full Version : AnyLink Dropdown Menu - IE mac postition failure. Help?



tryp_girl
03-17-2005, 04:46 PM
Script: AnyLink Dropdown Menu
http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm
------
I have been able to get this to work for IE win, N6, Safari, Firefox, but for some reason the postitioning of the sub menu in IE 5.2 for mac is really buggy and not consistently so.

Here is where I am using this script
http://www.dynamicmuse.com

If anyone has any work arounds that don't include redonig the code that would be great.

thanks

jscheuer1
03-17-2005, 07:39 PM
My, aren't we being thorough? Documentation on the peculiarities of browsers and how to combat them is at:
QuirksMode Homepage > CSS Hacks (http://www.quirksmode.org/) however, I say let them get a newer browser.

tryp_girl
03-17-2005, 08:28 PM
Lordy if only I could... it seems that 2 of my clients and 3 potentials are all attached to IE in fricking OS9. And if the competition wasn't so fierce I wouldn't care.

jscheuer1
03-17-2005, 08:51 PM
I've actually looked into this a bit. The IE5 on a Mac platform is different than almost any other browser. The link I gave in my previous post covers that far better than I can. It's box model behaves differently than IE5 for windows yet, it parses the same css data that IE5 for windows does. There are ways around that and they are on the site I suggested.