PDA

View Full Version : Snow Effect problem



Draco
05-18-2007, 04:13 AM
Hi !!

Can anyone help me, how to solve this problem ?

http://img524.imageshack.us/img524/435/snowflashkg9.jpg

All the snow effect seem to appear behide my flash, not infront of my flash.

Can anyone help me ? Thanks !!! :)

jscheuer1
05-20-2007, 03:11 AM
There are at least three factors that can affect this sort of thing:


The relationship between the Flash element's and the snow elements' z-index style property.

The relationship between the Flash element's and the snow elements' position style property.

The Flash element's wmode value.


Generally though, folks have the first two things worked out OK or else the snow (or whatever) would also be behind other things on their page.

So, here's what I tell most people:


Follow the detailed information at:

http://www.macromedia.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14201

Or, if this short version (good in most cases) fixes it, so much the better! Add in this language to your object/embed tag:

Add the following parameter to the OBJECT tag:

<param name="wmode" value="transparent">

Add the following attribute to the EMBED tag:

wmode="transparent"

If you are using script to generate the tags (as is frequently done to avoid the 'click to activate' feature in some browsers), the wmode transparent must be passed to the script. This is easily accomplished but, varies depending upon the sort of script one uses. Some scripts do it automatically.

If you need more help, a link to your page would be nice:

Please provide a link to your problem page.