PDA

View Full Version : [DHTML] Tip of the Day



tech_support
04-28-2007, 07:34 AM
1) CODE TITLE: Tip of the Day

2) AUTHOR NAME/NOTES: Peter Nguyen

3) DESCRIPTION:
Rewritten to support FireFox and Opera (I don't know if it works in Safari)
Also, standardized as well.
Also, feel free to modify this code however you want it to make it better.

4) URL TO CODE: See here (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=20168)

or, ATTACHED BELOW (see #3 in guidelines below):

djr33
04-28-2007, 08:05 AM
Not bad.

Working fine in Mozilla on the mac, and passably in Safari... spacing issues, but no big deal... certainly usable, just not quite so smooth in appearence.

boogyman
04-28-2007, 10:19 PM
only thing i would say is to prevent the "popup" from resizing, i know it doesnt do a hella lot, but if its reasized the page proportions get whacky

djr33
04-29-2007, 06:15 AM
Agreed. I thought that was just an error with Safari.

tech_support
04-29-2007, 08:15 AM
If I made it re-sizable (the pop-up), then it would mess up with the layout.
I'll try, but looks like no cigar.

djr33
04-29-2007, 08:23 AM
No.... make it nonresizable. The popup window.

tech_support
04-29-2007, 08:25 AM
I explained why already....

If I made it re-sizable (the pop-up), then it would mess up with the layout.

djr33
04-29-2007, 08:27 AM
Both boogyman and I are saying it SHOULD be locked. It should not resize.
//confused

tech_support
04-29-2007, 08:28 AM
Oh...
Sorry, having a strange day today.

djr33
04-29-2007, 08:37 AM
As am I.

inyerface
09-30-2008, 11:39 PM
1) CODE TITLE: Tip of the Day

2) AUTHOR NAME/NOTES: Peter Nguyen

3) DESCRIPTION:
Rewritten to support FireFox and Opera (I don't know if it works in Safari)
Also, standardized as well.
Also, feel free to modify this code however you want it to make it better.

4) URL TO CODE: See here (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=20168)

or, ATTACHED BELOW (see #3 in guidelines below):


Hi, this script works in all browsers however I don't get automated popups in Firefox... the user has to click "Show on startup" each time they load a page... would happen to know how to fix this?

Thanks!

Mitch