PDA

View Full Version : Any link drop down menu -- help needed



rockspeedgigs
03-09-2005, 11:56 AM
i am using the drop down menu and have easily been able to customize the font, bgcolor and all these things of the drop down menu its self, but i cannot change the width of it, now obviously i have change the "var menuwidth='how ever manypx' like below but it doesn't seem to be making ANY difference, please tell WHY and HOW to sort it, its getting on my nerves now, not feeling well and i've spent all morning trying to do this one little thing.

var menuwidth='300px' //default menu width
var menubgcolor='#333333' //menu bgcolor
var disappeardelay=1000 //menu disappear speed onMouseout (in miliseconds)
var hidemenu_onclick="yes" //hide menu when user clicks within menu?


ALL help will be greatly appreciatied

johnnyi
03-09-2005, 04:16 PM
I just picked up this script yesterday... but I believe that if your tag below has any number in the red area that it'll override the default settings... if you want all menus to be the same width, change the red to "", but if you want each one to be their own width, then change the red area to the desired width...

<a href="default2.htm" onClick="return dropdownmenu(this, event, menu1, '200px')" onMouseout="delayhidemenu()"> Blah blah blah </a>

ddadmin
03-09-2005, 09:15 PM
.

You can change the menu width in two ways:

1) Globally, by changing the variable:

var menuwidth='165px' //default menu width

or, for a specific drop down menu, like johnnyi said above.