PDA

View Full Version : HV Menu problem



webmom
04-20-2007, 03:05 AM
I just installed the HV, pop out menu and it was not in the location that I needed the menu. How do I place it on my page? Now I'm getting java script errors. I'm redoing a website and wonder if the java script is interfering with the new stuff.
thanks for anyone's help on this.
here is the page, I want to install the pop out menu.
http://www.gocafeconcepts.com/template2007.htm
I could use a CSS menu if I could find something real easy to install.

bernie
04-20-2007, 06:34 AM
In the exmplmenu_var.js file

You can adjust these values in red, I took the standard download and changed these to the reflected values and the menu did move.

var StartTop=140; // Menu offset x coordinate
var StartLeft=20; // Menu offset y coordinate


Tested the links in your menu and got no errors myside

Bernie

webmom
04-20-2007, 03:13 PM
I just chanaged the dns back to original, so I can't see it live for a few hours now. How can I determine what numbers to use when placing the menu where I want it exactly. Thanks for helping me.

webmom
04-20-2007, 03:16 PM
I can see it in my browser, but the menu is still not in my white table where the text menu is. I want to replace the text menu with the HV menu. How can I figure out where to insert the menu? Do I look at the lines in the code of my page?
thanks,