PDA

View Full Version : Required Fields validation



izzysanime
04-18-2007, 08:23 PM
1) Script Title:
Required Fields validation
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex16/requiredcheck.htm
3) Describe problem:
OK, I cant get a checkbox or radio button to work right. IF you check it or leave it alone it always pops up as an error. I have tried it with setting a value for it as well as not having a value for it.
This is the radio button code:
" <input name="t27" type="radio" id="t27" />"
This is what is in the JS area "something else", "t27", "somethingelse2"

Any Ideas?

Thanks
Josh

izzysanime
04-18-2007, 08:40 PM
Hmm,
Well, this is weird. If I select the radio button and fill in the required form field that is right before the radio button up in the JS code. It will work. I thought maybe i have misplaced the


hmm.... i think i got it

izzysanime
04-18-2007, 08:43 PM
or not.

I had thought I missplaced the fields names in the JS with the popup dialog names. I did, But now it wont show up as required at all

izzysanime
04-18-2007, 08:45 PM
This is what is online now

http://wareriver.com/clients/fs/form.html

izzysanime
04-19-2007, 05:26 PM
Anyone? In the demo, a radio button can be required.

izzysanime
04-21-2007, 03:13 AM
anyone?

dmwhipp
06-05-2007, 02:47 AM
I had the same problem the other day, till I realized my form creator was automatically having the first radio button checked.

Did you make sure that

checked="checked"

is not in the code for any of the radio buttons?

I tried to look at your page code, but a username and password are required to access that page and you did not provide those in your posts.
Deborah