PDA

View Full Version : Chrome CSS Dropdown. 2 levels?



OwenMelbz
04-11-2007, 07:38 PM
Right hello been sent here by Twey

For the drop down menus it shows 1 level.
how can i make it so it shows 2 levels?

http://img128.imageshack.us/img128/4935/menugt4.gif

it runs on the chrome css drop down from here
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm

i still wish to use this but a enhanced version.

plz help me :(

thanks

mburt
04-11-2007, 07:52 PM
Sorry, but this script doesn't support multi-level menus. You'll have to get a completely different script for that.

pcbrainbuster
04-11-2007, 07:58 PM
Or he can give us the details of what he wants and have some one prepare it for him, like me for instance :)...

mburt
04-11-2007, 08:00 PM
...I would strongly suggest searching for the right menu first.

thetestingsite
04-11-2007, 08:02 PM
Well, what mburt said is true. This script does not have the support for multi-level menus.


he can give us the details of what he wants and have some one prepare it for him

Well, basically he wants this script (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm) to have multiple menus. That's it, and as said above this script (currently) does not have the support for it.

Have you tried BLM's Multi Level Menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/blmmenu/index.htm)?

//EDIT: Sorry Mike, cross posted.

OwenMelbz
04-11-2007, 08:08 PM
ok thanks for your quick responces.

erm no i havent tried any others as such coz i wanted one which i could add text on a background image and very few that i found will do that.

so now i shall go thru peoples posts try out your suggestions then edit back with my updates :)

cheers


MY EDIT

well the


Have you tried BLM's Multi Level Menu?
looks quiet favourable...although i cant get a background image to work, it just goes white :@

OwenMelbz
04-11-2007, 09:29 PM
ok this is failing lol

http://melonz.no-ip.org/Copy&#37;20of%203c_nag/ <-- the current one
http://melonz.no-ip.org/Copy%20of%203c_nag/index2.html <-- BLM's Menu(scroll down its fcked up at the bottom)
http://melonz.no-ip.org/Copy%20of%203c_nag/demo.htm <-- BLM's demo edited to fit..

any ideas on why it dies

thetestingsite
04-12-2007, 03:14 AM
It appears (in the links you posted above) that you are referencing non-existant files (such as js.js and css.css). The second link you posted, for some reason I cannot access it.

Either way, hope this helps.

OwenMelbz
04-12-2007, 11:27 AM
lol yes im affraid i gave up. I ended up creating two menus instead of 1 with 2 submenus

thanks for all your help anyway

lewis712
07-05-2007, 04:37 PM
Has there still not been any development in adding sub levels with CSS Chome Style menu?

Thanks,
Andy

slalom91
08-09-2007, 08:58 PM
I've gotten pretty close. I've posted a demo page that almost works. It needs some help on hiding parent menus. If anyone can make that tweak, I'd be grateful.