PDA

View Full Version : Drop down menu



jasonwade
03-30-2007, 02:15 PM
1) Script Title: AnyLink Drop Down Menu

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm
3) Describe problem
First of all: I hope this is the right board to post this, if not sorry...

I really like the above menu only I was wondering if it's possible to edit this script a little to get a second level (I think that's how you call it) menu

(like you got "Menu" and when you go over it it shows 1, 2, 3 and 4 and when you put your mouse on 1 you get a new menu next to it showing some more links)

and if it's possible how do I do that?

bernie
03-30-2007, 03:59 PM
Try downloading


http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/topmen3/topmenu3.zip

or visit


http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/topmen3/index.htm

I am using this menu on my pages and it works great even though I only need 2 levels. You can customise the look and feel viz colors quite easily.

You can see how I customized the menu on


www.lbk.co.za/comp

jasonwade
03-30-2007, 04:15 PM
thnx for your reply. The thing with that one is, I already downloaded that but I didn't really get how to install it if I want the menu to be like it is here (don't pay attention to colors or anything): http://www.heart-without-a-home.net/backstreetparadise/index2nieuw.html when you put your mouse on boys for example (only then with the extra level)