PDA

View Full Version : changing position for drop down menu



Jessica
03-18-2007, 12:17 AM
1) Script Title: dropdownmenu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

3) Describe problem: I'm trying to get the drop down menus to appear to the RIGHT of the relevant menu items so they won't hide the item below. The URL is http://prismatik.com/children. Relevant menu items are the second and fourth ones down. I've tried changing 'position' from absolute to static and relative, adding the left and top coordinates as well as inserting a div tag over the first menu item. Nothing worked.

Is there a solution?

ddadmin
03-18-2007, 09:10 AM
Have you looked at Anylink Vertical Menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/anylinkvertical.htm)?

Jessica
03-18-2007, 04:09 PM
Thank you SO much - No, I hadn't seen it. Works like a charm.

J