PDA

View Full Version : Implementing two menus



Rampage
02-22-2005, 10:21 PM
greetings,

I'm trying to implement a javascript menu down the left hand side (vertical) and one along the top (horizontal). However when trying to implement two of the same type of menu it gives errors because it's calling on the same or similair functions. When trying to implement two differnt types one will show while the other won't. Any ideas on how or what I can use to show two menus.

The main one I've been using is http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/hvmenu/index.htm

Thank you

cr3ative
02-23-2005, 09:48 AM
Hello there - please read the forum stickies before posting.

There's a link in my signature about multiple script management

cr3ative

Rampage
02-23-2005, 05:01 PM
I thought my question was more geared to scripting then specifically to dynamic drive.

Thank you for your answer though!