PDA

View Full Version : Some problem with the popup menu



chesschi
02-21-2005, 05:46 PM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/popit.htm
I found that the code provided in the above link that is conflicted with my code

Here is the 3 link, you can compare it

http://ihome.ust.hk/~eg_cwc/homepage/popup_with_my_code.htm

http://ihome.ust.hk/~eg_cwc/homepage/popup_with_dd_code.htm

http://ihome.ust.hk/~eg_cwc/homepage/popup_with_combined_code.htm


Description of 3 links:
--------------------------------------------------------------------------
popup_with_my code: It's the original code that works!
popup_with_dd_code: It's the dynamicdrive code(popit.htm) that also works!
popup_with_combined_code: It is the combination of the above 2 codes but it fails......

If I use ms frontpage to edit, a message "menuobj.document is null or isn't an object...." is shown if I move the mouse over the link "webmaster link" or "new sites" in the popup_with_combined_code.htm

Can anyone tell me why?

Thanks a lot for any help~

cr3ative
02-21-2005, 05:56 PM
Firstly - you don't have the author's permission to use "your" script by the looks of it:

http://img158.exs.cx/img158/2051/er5fl.png
So I would stop using it if I were you.

And please read the stickies.
There's a link in my sig about multiple script management.

cr3ative

chesschi
02-21-2005, 06:01 PM
It seems that it is not related to licenced problem
Here is the link:
http://ihome.ust.hk/~eg_cwc/homepage/index.htm

The menu is still cannot popup

cr3ative
02-21-2005, 06:35 PM
http://tinyurl.com/3zqmh