PDA

View Full Version : flexi slideshow does not find photos



smaug
02-12-2007, 01:41 AM
Hi, I am new to PHP and Dreamweaver, have loaded the flexi slideshow and it worked pretty ok until I expanded the # of images. The new photos are not found. I have 'put' the section that contains the slideshow, 'put' the images that I added, and on top of that ftp'd the whole shebang, pages and images. I have checked the names of the images, no change. Please help. thanks. One more thing...I've got to know: Is Dreamweaver a pain in the tuchas...or am I just too new at it? :confused:

smaug
02-12-2007, 01:51 AM
I know that I have posted this before and it got resolved, but here it is again.
I must be doing something wrong, but dont know what it is

ddadmin
02-12-2007, 12:20 PM
Warning: Please include a link to the DD script in question in your post. See this thread (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=6) for the proper posting format when asking a question.

Are you sure you're talking about Flexi Image slideshow? This script doesn't rely on any server side access (ie: PHP), so I don't see how one could be causing the other problems.

smaug
02-13-2007, 12:38 AM
the link is www.covatorealty.com

Yes i used flexi
***********************************************
* Flexi Slideshow- Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
* This notice must stay intact for use
* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code

variableslide[0]=['acqualina.jpg', 'acqualina.php', 'Acqualina, Dade County, $1,739,000']
variableslide[1]=['mondrian_miami118.jpg', 'Mondrian_Miami.php', 'Mondrian - Miami, $236,000 - $500,000']
variableslide[2]=['artech_118.jpg', 'artech.php', 'Artech - Miami $825,000 - $3,500,000']
variableslide[3]=['la_vogue.jpg', 'la_vogue.php', 'La Vogue $950,000 - $3,000,000']
variableslide[4]=['apogee_118.jpg', 'Apogee.php', 'Apogee $2,500,000 - $9,000,000']
variableslide[5]=['Atrium_small.jpg', 'Atrium.php', 'Atrium $400,000 - $1,240,000']
variableslide[6]=['3030_aventura_small.jpg', '3030_aventura.php', '3030 Aventura $850,000 - $1,700,000']
variableslide[7]=['everglades_on_the_bay118.jpg', 'Everglades on the bay.php', 'Everglades on the Bay $325,000 - $822,000']
variableslide[8]=['Marina_blue_small.jpg', 'Marina_blue.php', 'Marina Blue $415,000 - $2,000,000']
variableslide[9]=['ana_capri_small.jpg', 'ana_capri.php', 'Ana Capri $1,965,000 - ']
variableslide[10]=['river_oaks118.jpg', 'river_oaks.php', 'River Oaks $313,000 - $700,000']
variableslide[11]=['one_miami118.jpg', 'One_Miami.php', 'One Miami $217,000 - $1,800,000']
variableslide[12]=['plaza_on_brickell118.jpg', 'Plaza on Brickell.php', 'The Plaza on Brickell $600,000 - ']
variableslide[13]=['Lexi_small.jpg', 'lexi.php', 'The Lexi $589,000 - $800,000']
variableslide[14]=['terzetto_condos118.jpg', 'terzetto_condos.php', 'Terzetto Condos in Aventura $400,000 - $800,000']
variableslide[15]=['terzetto_lofts118.jpg', 'Terzetto Lofts.php', 'Terzetto Lofts $400,000 - $900,000']

I have checked all images for placement and case sensitive spelling, I have uploaded via FTP all images and the page.

The links work and the text shows up, it's the images that are not found. I'm lost here.

jscheuer1
02-13-2007, 06:35 AM
Hard to say without a link to your problem page.

ddadmin
02-13-2007, 10:54 PM
I see some of the links you're referencing inside the Image slideshow are PHP pages (ie: 'Marina_blue.php'). If they are returning some sort of errors when you load them, that's a seperate issue from the slideshow script itself. You'll need to look at those PHP pages themselves to see why they're returning errors.

If the images aren't showing up within the image slideshow when being shown, make sure the paths to them are correct inside the script (ie: 'acqualina.jpg'). Use absolute URLs to the images to be safe.

smaug
02-14-2007, 12:04 AM
John, thanks very much for your patience and help.

it works now.

../images/acqualina.jpg was the answer.

Thank you for pointing me in the right direction.