PDA

View Full Version : Problem with conveyer belt script



jjvoice
02-11-2007, 12:05 AM
1) Conveyer Belt Script
2) http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/leftrightslide.htm
3)Script does not work at all in the page I need it in (http://summitwebpages.com/pp/). I just put it at the bottom of the page for now - all that is there is the gray background - no images. However, in this test page, it works fine: http://summitwebpages.com/pp/slides.html. Any idea what could cause it not to work in the first page? Thanks.

jscheuer1
02-11-2007, 03:48 AM
You've got an onload conflict with your menu script. The menu is pretty complicated so, let's hope this method of dealing with things works, usually does. In the conveyor script, replace:


window.onload=fillup

with:


if ( typeof window.addEventListener != "undefined" )
window.addEventListener( "load", fillup, false );
else if ( typeof window.attachEvent != "undefined" )
window.attachEvent( "onload", fillup );
else {
if ( window.onload != null ) {
var oldOnload = window.onload;
window.onload = function ( e ) {
oldOnload( e );
fillup();
};
}
else
window.onload = fillup;
}

jjvoice
02-11-2007, 02:19 PM
John,

Thanks so much for your response! That did the trick! I figured it was probably some sort of conflict with the menu script, but I don't fully understand what was happening and how your code fixes the problem, but it does! Thanks again!

Bob

dreamer
04-26-2007, 09:50 PM
Hey John,
I am having the same problem with the grey area coming up. I my text editor,Frist Page 2006
I used the code you recommended and it still shows up grey.

When I load it on my website it doesn't do anything PERIOD

Can You Help?
www.jamesjewels.net/wirewraprings

Thanks,
dreamer