PDA

View Full Version : Chrome Drop Down onClick?



mlocke160
02-01-2007, 11:06 PM
1) Script Title: Chrome CSS Drop Down Menu (v2.01)

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm

3) Describe problem:

I was wondering if there is a way to make the Chrome menu work "onClick" instead of on Hover? Similar to how the Anylink scripts works, where you can change a setting to have it work when Clicked instead of a hover.

Thanks in advance for any help.

~ Michael

ddadmin
02-02-2007, 03:34 AM
Hi Machael:
There's no built in option for this, though the change required is simple enough. Just use the slightly modified chrome.js file instead.

mlocke160
02-05-2007, 08:05 PM
Thank You....Thank You....Thank You....Thank You!

M.

mangamuri
09-16-2013, 06:33 PM
Hi

I need same solutions, where can i get modified chrome.js file?