PDA

View Full Version : Cross Browser Marquee not working in firefox



Taz9797
01-31-2007, 01:02 AM
1) Script Title: Cross Browser marquee

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/cmarquee.htm

3) Describe problem: The problem I have is using it in Firefox. It will not display. http://www.theracingschool.com/index2tickeradded.php And after screwing around with this all day, I've come to the conclusion that the script will not work if it's the first thing at the top of the page. If I bury it into any other location on the page it works.

I've used this before (www.buffalowing.com) but again, it is NOT the first thing on the page. It's down in the the 4th cell of a table.

ANYONE???:mad: :confused: :mad: :confused:

mburt
01-31-2007, 01:15 AM
Script URL (on DD): http://www.theracingschool.com/index2tickeradded.php
That's not a script on DD, please post according to the rules.

Taz9797
01-31-2007, 01:22 AM
sorry. fixed now

jscheuer1
01-31-2007, 04:45 AM
Your page works fine here in FF and, a local demo that I made following the instructions for this script here on DD and placing it as the first thing on the page works fine in FF here as well.

Taz9797
01-31-2007, 01:45 PM
I moved it to the bottom of the page. I was tired of messing with it. I don't know what could be causing it not to work at the very top of the page. A few people I contacted around here tried it and it worked for them.

I dunno:rolleyes: :cool: