PDA

View Full Version : Chained Select in Ajax Tabs, problem



mob
01-30-2007, 08:51 AM
1) Script Title:
Ajax Tabs Content script
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/

1) Script Title:
Chained Select Menu
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chainedmenu/index.htm

3) Describe problem:

i am using these 2 scripts from dynamicdrive.
i have 2 tab menu's. First tab (default) have page with chained select.
The second one have text file.
Everything works fine, but when u click on second tab and the click back to first tab (default) then chained select looses it's contents.

i think it is because chain select requires:


<body onload="initListGroup('chainedmenu', document.listmenu0.firstlevel, document.listmenu0.secondlevel, document.listmenu0.thirdlevel, 'saveme')">




I tried to put it on first tab onclick event.


<a href=#default onClick="initListGroup('chainedmenu', document.listmenu0.firstlevel, document.listmenu0.secondlevel, document.listmenu0.thirdlevel, 'saveme')" rel="firstcontentarea" id=mytab>First Tab with Chained sel</a>



but it doesn't work plz need help, any idea would be appreciated

mob
02-06-2007, 01:01 AM
Hey, yall can't find a solution here? :eek: i am surprised..:confused:

mob
03-26-2007, 07:53 AM
Hommies Help

gandalf97
03-26-2007, 02:08 PM
Not sure how helpful this will be but my big problem with the ajax tabs script was that I kep thinking that the content was stored somewhere and then switched in and out when you clicked the tab. You probably already know this but it doesn't work that way. The content is fetched fresh when you click the tab. So, unless you go through some coding gymnastics to preserve the state of the content, it will look the same every time.

Hope this helps...

Gandalf