PDA

View Full Version : Preloaded Slide Show - Simple Question



fotob
02-10-2005, 10:17 PM
Using the Preloaded Slide Show script:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/preloadslide.htm

If I don't care to use buttons, but would prefer the simple "Next" and "Previous" links to advance to the next slide, how do I modify the script?

Thanks in advance for the help.

speedracer
02-11-2005, 07:34 AM
why not just use this script:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/dhtmlslide.htm
or
http://66.33.60.221/~a206/dynamicdrive/3slideshow.htm

fotob
02-11-2005, 10:33 PM
I liked two features about the pre-loaded slide show script: the lack of any fades or random effects in transitions between slides, and that the script didn't require all the images to load in an array before displaying the first. I am a photographer and want to load up 30 images, but to load them all ahead of time might test the patience of the user.