PDA

View Full Version : RTE Issue



Titan85
01-21-2007, 02:10 AM
1) Script Title: Rich Text Editor

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex16/richtexteditor/index.htm

3) Describe problem:
I got the editor working and all, but when I hit submit to add the content to my database, it adds the "here's the "preloaded content"" message instead of the text I put in. I would like to know how to get it to add my text rather than that. Also, I would like to know how to get rid of the preloaded content message. I appreciate any help :)

Titan85
01-21-2007, 02:50 PM
does anyone have an idea of what could be causing it to add the preloaded content rather than the text I put in th box?

mburt
01-21-2007, 03:07 PM
You have to edit a parameter when the original function is called to edit the preloaded content, I believe.

Titan85
01-22-2007, 12:03 PM
You have to edit a parameter when the original function is called to edit the preloaded content, I believe.Where would I look for the parameter to change? Also, will that help me get it to submit the text I enter rather than the preloaded content?

Titan85
01-25-2007, 12:36 AM
If anyone ever has an issue with this, don't even bother with the one on DD, get this one: http://www.openwebware.com/products/openwysiwyg/demo.shtml. I had it set up and running in a few minutes. Much better, and no need for help (which apparently you won't find about this on DD), because its a very simple install.