PDA

View Full Version : Changing the widths of Tab Content Script



Splashbrooke
01-18-2007, 09:29 PM
1) Script Title: Tab Content Script

2) Script URL (on DD): http://dynamicdrive.com/dynamicindex17/tabcontent.htm

3) Describe problem:

How do I change the width of this box.. i have tried and failed.

Sorry if this is really simple.

Regards.

ddadmin
01-19-2007, 04:58 AM
The width of each tab is dictated by the width of the containing text, and cannot be easily changed unfortunately. This is since each tab is an inline A element (not "block", for example).

benslayton
01-19-2007, 05:13 AM
you could add a spaces in it to make the width longer. Because a simple " " space doesnt show in html like that you'll have to add this code:

 
That will show up as one space.

webtrade
02-15-2007, 06:19 AM
Go to your tabcontent.css file and change the width in tabcontentstyle.

CaioFabiano
02-15-2007, 08:04 PM
The width of each tab is dictated by the width of the containing text, and cannot be easily changed unfortunately. This is since each tab is an inline A element (not "block", for example).


I couldn't understand you...

How can I edit this proprierty?

I don't know CSS/JS/HTML very well.. can you help me?:confused:




|CaioFabiano|

CaioFabiano
02-21-2007, 03:51 PM
I dont know if it is prohibited, but i'm upping this topic because nobody helped me..


so.. anyone can help me with my question?