PDA

View Full Version : Top Navigational Bar



Michelangelo
01-13-2007, 01:49 AM
Top Navigational Bar
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/indexc.html

First of all: Great script! :-)

I'm using this script in a frameset. It's working well with first line in top frame and submenues in mainframe.

However on my family's home page we are using individual background images in top frame.
Therefore I'd like the menu link to open both a new topframe and a new mainframe at the same time.
I have tried to set DocTargetFrame='_parent'; but this doesn't seem to work. I'm far from an expert on programming.
Does anyone have a clue about what I can do? :o

jscheuer1
01-13-2007, 03:49 AM
There are several versions of top nav. You've linked in your post to one of the menu index pages, not to any specific menu. I'm assuming that you are referring to:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/sm/index.htm

But cannot be sure, especially as I do not see:

DocTargetFrame

in that script, at least not anywhere where it might normally be considered user editable. I may have missed it. Still, just what menu are we talking about here?

Michelangelo
01-13-2007, 12:14 PM
Thanks for your effort John.
This is the first time I try to make a serious website and I'm glad that there are so many people out there that like to help out.

I got the solution to my question above on another forum. Thought I post it here also.

In the settings file (or whatever you call it):
http://www.karlholm.se/mikael/menyfiler/exmplmenu_var.js
somewhere 40 lines down is a line:

var DocTargetFrame='self'; // Frame where target documents appear

The solution is to replace 'self' with 'parent'. (not '_parent') as I've tried.

This is probably obviously to most of you :rolleyes: