PDA

View Full Version : Flying Planes Script



papiflaps
02-01-2005, 01:36 PM
I recently published my web using the flying planes script. Everything was fine on my own computer (the one I constructed the website on) but when I looked at the published web from another computer (at work) the planes aren’t recognized by the web…I get the small boxes with the “x” inside. Again, everything plays beautifully on the original computer (because it “knows” where the planes are maybe???)…can anyone help? I am using FP2000.

papiflaps :confused:

cr3ative
02-02-2005, 01:46 PM
Hi - please post the code you are using or a link to the site.

cr3ative

papiflaps
02-02-2005, 09:33 PM
cr3ative:

Thanks for your reply. It's all worked out now. Talk about a newbie! What's before newbie and you'll see me. I had used my computers C:/ drive path on the script...duh. Anyway, thanks again for your interent...I'm sure you'll see me post again! -Bill