PDA

View Full Version : flash needs a click



dreli
11-12-2006, 10:20 AM
Hi
i have a problem with a site i'm building nowdays.
i have a flash file displayed in a html and when the site is loaded
the flash is not active (it runs but onmouse commands don't work) until
you click the page once.also u kinda see the frame it is in.

is there a way to get rid of that? any script

thanks
dreli

BLiZZaRD
11-12-2006, 04:59 PM
Yes, and this should be the ONLY way you fix it, as this way works always.

http://learningflashmx.com/fix_activex.htm

Enjoy :) Its a bit of reading but overly not difficult at all

Twey
11-12-2006, 05:39 PM
this way works always.... except when Javascript is disabled, of course...

BLiZZaRD
11-12-2006, 10:45 PM
Okay, the correction stands. My wording was bad. I should have said, compared to all other methods presented thus far, this method works in all applicable browsers and circumstances, unless other 3rd party apps would normally prevent it :)

chechu
11-13-2006, 11:40 AM
For people that understand Dutch: this site explains it all, and offers you a great solution:
http://www.deolamatic.be/

dreli
11-13-2006, 01:44 PM
thanks a lot to all of you

BLiZZaRD
11-13-2006, 04:58 PM
Welcome :D Hope it all works out great for you. EOLAS is a turd! ROTF