PDA

View Full Version : ajax tabs javascript



adbj1145
11-10-2006, 04:09 PM
I got from dynamic drive the ajax tabs code, they work very well except with google maps, I have a working site with an example to vew
http://www.tjrentals.esites4u.biz/
I believe is a javascript problem but I'm not really sure. Anyone experienced the same problem or has an idea how to fix it?Thanks

jscheuer1
11-11-2006, 06:11 AM
See:

http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=13003

adbj1145
11-11-2006, 11:10 AM
Thanks for the hint and sorry to have placed my request on the wrong thread.I'm not really good at javascript, where you place the
<body onload="onloadfunct();"> in my code:
*********

<div class="content"
<ul id="maintab2"class="shadetabs">
<li class="selected"><a href="#default" rel="ajaxcontent" >Inverness-HighStreet</a></li>
<li><a href="" rel="ajaxcontent" >Video</a></li>
<li><a href="newmap.html" rel="ajaxcontent" >Maps</a></li>
<li><a href="invweather.html" rel="ajaxcontent" >Weather</a></li>
</ul>
<div id="ajaxcontent" class="contentstylea"> <img src="images/AAAgrandopening.gif" style="float: left; margin: 0 0 0px; border: 2px solid white" />


<p class="style11"><span class="style7"> Lor<span class="style1">em ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure d </span></span> </p>
<br />

<script type="text/javascript">
//Start Ajax tabs script for UL with id="maintab" Separate multiple ids each with a comma.
startajaxtabs("maintab2")
</script>

</div>

Thanks for your help
Alex