PDA

View Full Version : Flash Question!



Cheng
11-04-2006, 12:38 PM
Hi Everybody.

Lately I have seen quiet a few website and they were completely Flash.
I mean usualy if I have a Flash movie that has a certain size and if I right click on it outside the Flash movie I've been able to see the source code from the website for example but what I'm talking about is a site that is Flash all over.
No matter in what size the window is opened it is all Flash and I can't right click to open the source code for example.
Can someone of you guys tell me how this works?
Like here (http://www.braun.com/de/pulsonic/pulsonic.htm) for example.
Just right click where ever you want even in full window mode it will always be like described above.
Hope someone can explain to me how this works.

Thank in advance.

tech_support
11-05-2006, 04:57 AM
Please do not use titles when you start your topic like:

- Is this possible?
- How do I do this?
- Help! I'm stuck
- Flash Question!

Provide more of a description in your title next time.

jscheuer1
11-05-2006, 07:18 AM
How about your browser's view menu's source option:


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"><html>

<head>

<title>Pulsonic - Braun</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta name="author" content="namics (deutschland) gmbh, Kaiserstr. 56, 60329 Frankfurt/Main, Germany">
<meta name="copyright" content="Copyright &copy; Braun GmbH 2005">
<meta name="robots" content="follow">
<meta name="revisit-after" content="30 days">
<meta name="hostname" content="gva-web5">
<script type="text/javascript" language="JavaScript">

/* const */ var SS = "Site Server";
/* const */ var NS = "Netscape";
/* const */ var MSIE = "MSIE";

/* const */ var WIN = "Win";
/* const */ var MAC = "Mac";

var ie4 = ( document.all ) ? true : false;
var ns4 = ( document.layers ) ? true : false;
var ns6 = ( parseInt( navigator.appVersion ) == 5 );

// Windows XP:
var systemxp = false;
var systemxp_addx = 4;
var systemxp_addy = 8;

if(navigator.userAgent.indexOf("Windows NT 5.1") >= 0) {
var systemxp = true;
}

// SP2-detection
var systemxpsp2 = false;

if(navigator.userAgent.indexOf("SV1") != -1) {
var systemxpsp2 = true;

systemxp_addy = 31;
}

. . . much deleted as a courtesy to all.

BLiZZaRD
11-05-2006, 11:10 AM
. . . much deleted as a courtesy to all.


Thanks!! :D

It's not that it is a completely Flash site, its just that the maker made the demensions of thier Flash files 100%X100% easy enough to do :)

Cheng
11-06-2006, 02:32 PM
Hi.

Frist of all sorry for the topic titel but I didn't know how to describe this in one sentence.
I did ask the same question in a swish Forum because Swishmax is what I'm using if I have to do something in Flash and apparently this is done inside the Swish code.
Probably similar in another Flash program as well.
I do have an example Swish file but haven't figured it out as yet to do it on my own.
In case one of you guys cares to know below the code that goes in the main scene (couldn't attach the SWI as it is to large).
And the HTML must have this:
<body marginheight="0" marginwidth="0" topmargin="0" leftmargin="0">

onFrame(2){
stop();
}
onLoad(){
Stage.scaleMode = "noscale";
Stage.align = "tl";
resizer = new Object ();
Stage.addListener (resizer);
resizer.onResize = function ()
{var mc2 = _root.back;
var newW = Math.floor(Stage.width);
var newH = Math.floor(Stage.height);
mc2._width = newW;
mc2._height = newH;
var mc = _root.main;
var newX = Math.floor((Stage.width - mc._width));
var newY = Math.floor((Stage.height - mc._height));
mc._x = newX;
mc._y = newY;};

}
Thank you.