PDA

View Full Version : Lightbox image viewer 2.0



immortalink
10-30-2006, 08:40 PM
1) Script Title: Lightbox image viewer 2.0

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/lightbox2/index.htm

3) Describe problem: i reallly want to use this for my picture gallery but i cannot get it to work at all. check it at http://www.immortalinktattoo.com click "Piercing" in the menu and then click "more" under Angi.

jscheuer1
10-31-2006, 04:30 AM
You need to follow the instructions on the demo page. For instance, you need to download and link the script and support files to your page as well as write the correct type of links as instructed. Doing so would result in the word lightbox appearing several times on your page. As it appears there 0 times, I am assuming that you have made little or no effort at installing this script. If I am mistaken, tell me what you have done.

I really looked around. I'm not trying to be mean or anything. If you really have it on there someplace and I couldn't find it, I'm sorry. But, where is it?

Also, I noticed extensive use of scripts and iframes. The best bet would be to at least try to install the script on a fresh single page.

The script will not work with iframes unless you are happy having the effect confined to the iframe it is in. Many other scripts can cause conflicts. Most of these can be resolved but, some might not be.

sikostar
10-31-2006, 03:00 PM
Dear All
let me add new Question ?
if you have a flash in the webpage that use this script the photo will be behind the flash.
is there any one can help me in that issue - i wana it in front of flash

http://islam-gomaa.pass.as/images/photo.jpg

jscheuer1
10-31-2006, 04:38 PM
Dear All
let me add new Question ?
if you have a flash in the webpage that use this script the photo will be behind the flash.
is there any one can help me in that issue - i wana it in front of flash

Not so new, I answer that question about once a week:


Follow the detailed information at:

http://www.macromedia.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14201

Or, if this short version (good in most cases) fixes it, so much the better! Add in this language to your object/embed tag:

Add the following parameter to the OBJECT tag:

<param name="wmode" value="transparent">

Add the following attribute to the EMBED tag:

wmode="transparent"