PDA

View Full Version : Windows Live Messenger personal message vanish



codeexploiter
10-20-2006, 06:42 AM
Hi

I am having a misc problem with my MSN Messenger. Once i set the personal message in my Windows Live Messenger 8.0 it will be displayed as it supposed but when i signout and signin then the personal message that i had set earlier has just vanished.

The personal message part contains the default message there 'Type a personal message here'.

As I said it is misc problem but i am interested to know what is happening in the MSN Messenger.

Thanks in advance for your help

tech_support
10-20-2006, 08:44 AM
Full or Beta?

codeexploiter
10-20-2006, 08:48 AM
Plz find the attached image that shows the version information.

tech_support
10-20-2006, 08:50 AM
Do you have any addon's installed like Messenger Plus! or Mess Patch etc.?

codeexploiter
10-20-2006, 08:54 AM
nothing it is running on the default setting/no additonal third party patches. Clean like a new born baby (who is vulnerable to all sorts of diseases :D)

tech_support
10-20-2006, 08:55 AM
On the same computer?

codeexploiter
10-20-2006, 09:01 AM
On the same computer?


What does that mean?

tech_support
10-20-2006, 09:03 AM
Don't worry.... mislead your post.

Have you tried re-installing wlm?

codeexploiter
10-20-2006, 09:05 AM
I tried it once and everything works perfectly except this one. It is not possble to install a piror-version to check how it works in that version.

tech_support
10-28-2006, 12:35 AM
Strange....

codeexploiter
10-28-2006, 04:39 AM
Yes it is thats why i seek help here

darthmaul2000
02-17-2008, 09:36 AM
Um ihave the same problem as codeexplotier my personal message dissapers after signing in then out and i dont have any side stuff im very :( about it because it annoys me

BLiZZaRD
02-17-2008, 04:58 PM
Where are you entering the message text at? There are 2 spots, on in the settings panel and one directly on the messenger main window.

I use the settings panel as LITTLE as possible as there seem to e all sorts of problems with it. Also, are you running any software, such as CCleaner with settings like "empty history" or "clear auto complete forms" etc?