PDA

View Full Version : No accent in my web page :( Can u help me?



Edward
09-17-2004, 03:38 PM
Hello: I made a mistake making a long text in "Word", then copying and pasting in "Front page", when I saw the preview all looks like ok, but when I Copied that HTML script to place in my web page and see it... It doesn't show the accents and show me codes and character instead my language accent.
i.e: ratón (rat$!n), papá (pap#%), carácter(car?¡acter).

Please can you help me, telling me what is the shorter way trying to fix this problem... Maybe copy the web page and past in HTML editor, I don't know. :rolleyes:

Can you help me please, I don't want to do everything again. :(

Thanks a lot.
God bless

Arctic Fox
09-21-2004, 11:05 PM
Unfortunately I’ve no answer but to suggest recoding again by hand using only Notepad or UltraEdit. I have the same problem with Russian characters if I’m not careful...

:)

simonf
09-22-2004, 03:25 AM
Hi

Strange, I can get it to work see http://www.cherrycreektrading.co.za/blossom.htm
what fonts are you using, try the standard ones. rgds,Simonf

Edward
09-23-2004, 12:00 AM
Unfortunately I’ve no answer but to suggest recoding again by hand using only Notepad or UltraEdit. I have the same problem with Russian characters if I’m not careful...

:)

I really appreciate the time you taken in order to answer me... I'll be careful about next time.

God bless you... Bye :)

codejunkie
09-24-2004, 02:01 PM
Depending on the type of webhost you are using, certain servers support different types of code. If you are using php you would have to do the <?... characters. Just use the tild sign next time you need to use that instead of using the code for the characters. Much easier.

Rob