PDA

View Full Version : flipbook no show in IE need help



otter2
10-05-2006, 12:45 PM
1) Flipbook

2)http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/bookflip.htm


3) Using frontpage flipbook shows in netscape in browser preview, but not internet explorer. I'm still constructing the page right now.

jscheuer1
10-06-2006, 05:41 AM
It is best to not use FP for these kinds of scripts. Even without FP, in IE if you give an element an id that is the same as an undeclared variable, there will be problems with any script (this might be the problem, more likely it is FP though). Here is my best advice on working with third party scripts and FP:

Well, you might be able to configure FP so as to allow you to insert code like this without it mangling it so much. Read the manual or Google for help on that. Another alternative, and what I recommend in all cases like this, is to get your page looking like you want using FP but without any scripts. Save a copy of that somewhere to work on later if the need arises. Next open the page in notepad or simple text and add the scripts in according to the installation instructions, including any customization you've added. Never load this version of the page into FP ever again. To preview it locally, use the browser. To upload it, use FTP (preferred) or your host's online uploading tool.

Here is another solution I ran across* but, since I do not use FP, I haven't tested it:

In a text editor open the page whose code you wish to preserve.

At the beginning of the section of code you wish to prevent FrontPage from modifying, add the following line of code:


<!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan -->

At the end of the code section, add the following line of code:


<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan -->

Save the changes to the file. The next time the file is opened in FrontPage, FrontPage will not attempt to alter the code between the two HTMLMarkup tags.

*Posted in these forums by usace-lrc and perhaps others.

otter2
10-06-2006, 11:57 AM
I'll use the notepad idea. I usually use the advanced html markup as you pointed out above, paste it in there and it works for me. This script works as well, but obviously something is wrong as I can't see it in IE. Thanks for the notepad advice.