PDA

View Full Version : Anylink drop down [Help!]



Doralig
10-03-2006, 03:04 PM
I am using the Anylink drop down menu from this page:
http://www.dynamicdrive.com/dynamici...pmenuindex.htm
, but I am trying to get a second level menu item (item 1>> item 1.1 >> item 1.1.1), and I get assorted error messages, mainly one Undefined object or something alike. :confused:
Was wondering if there was a way to work around this problem or if this dropdown menu is not what I should be using ...

jscheuer1
10-03-2006, 03:25 PM
Use a multilevel menu:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/indexc.html

Doralig
10-03-2006, 03:33 PM
So there is no way to make this a multi level one? :confused: