PDA

View Full Version : Top Menu Formatting Question



bfisher
09-16-2004, 04:48 PM
Script: AnyLink Drop Down Menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm)

Is there a way to insert a table into the menu? The end goal would be to add a cell mouseOver -- When the user mouses over the link text, the cell background color would change. I'm looking for a simiar effect to this (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/hvmenu/horizon.htm). Thanks in advance!

ddadmin
09-20-2004, 07:20 PM
You should be able to include any HTML within the drop down menu simply by specifying the appropriate HTML within the script. However, for what you're trying to do, this would be a messy approach. In the future we may update the script for a hover effect...

bfisher
09-20-2004, 07:24 PM
Yep, I tried putting a table in the code, but with less than positive results. I really like the script, just wish it had rollover capabilities. Thanks for your hard work on great scripts! :)

bfisher