PDA

View Full Version : Switch Menu II Button Gap



_tech_dude_
09-28-2006, 11:42 AM
1) Script Title: Switch Menu II

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/switchmenu2.htm

3) Describe problem: When both menus are contracted, the space between the buttons is quite large. how could i close this gap?

http://img157.imageshack.us/img157/5572/untitledaf0.jpg

jscheuer1
09-29-2006, 05:08 PM
Get rid of the <br> between menus:


</div>
</div>
<!-- *********************************End Menu****************************** -->
<br>
<!-- *********************************Start Menu****************************** -->
<div class="mainDiv" >
<div class="topItem" >Demo Menu 2</div>
<div class="dropMenu" ><!-- -->

_tech_dude_
09-29-2006, 06:05 PM
thanx sorted the problem! next question: how can i disable the cookies (ie tends to block them) and defalt the menus to be closed on the page load.