PDA

View Full Version : HV menu/How can I open links in a new window?



bernd
01-12-2005, 07:07 PM
hi,

I want to open a link of the hv menu in a new window. How do I have
to do this. There is nothing about it in the config.htm or anywhere else.
Please help me

Bet regards

bernd

bg4m3r
01-13-2005, 06:45 AM
Change the line that says:

var TargetLoc="";

to say:

var TargetLoc="_blank";

sue
01-22-2005, 09:31 AM
This is my problem too. Unfortunately, I only want some of my menu items to open in a new window and changing to var TargetLoc="_blank"; would change every menu link. Is there a way to only have the ones you want opening in another window?

Sue

jmatz
02-14-2006, 09:12 PM
I think you have to use some javascript. I did this once a while ago with hvmenu, but just have to figure it out again. Will post when I get it working right. It will be something approx. like this:

Menu4_4=new Array("Trading Calendar","javascript:href='http://www.thectr.com/mmvi/cadent/index.php' target='_blank';","",0);

Twey
02-14-2006, 10:55 PM
Menu4_4=new Array("Trading Calendar","javascript:href='http://www.thectr.com/mmvi/cadent/index.php' target='_blank';","",0);What the heck is that?! Try:
Menu4_4=new Array("Trading Calendar","javascript:window.open('http://www.thectr.com/mmvi/cadent/index.php');","",0);