PDA

View Full Version : Page with Flash video not working in Firefox on one XP



Suzanne Ouimet
09-23-2006, 02:35 AM
This is really driving me nuts. I put a flash video up on a web page. The page loads fine in Firefox on other XP Windows machines, and it works fine on my iBook. It works on my XP with I.E.
It worked just fine yesterday on my XP with Firefox.
Then this morning, it was coming up on the same machine with the video showing up as a broken Q.T. film icon. It still works on all others just fine. Even had people at remote locations seeing it properly.
I have tried everything I can think of. Removed history. Took Firefox right of the machine entirely. Reloaded new Firefox. Still coming up with broken film icon.
site is: http://targetws.island-spirit.net
This must be some kind of a setting problem in Firefox, but what? I surely can't find it.

BLiZZaRD
09-23-2006, 06:18 AM
Sounds like QT did an update or got set as default program for video files.

If you are using FF then I am guessing you have BGM Conductor installed? Open BGMC control panel ( Tools >> BGM Conductor >> Options.. ) and make sure "Control visible objects" is UNchecked.

If it is check your QT install and see that it is NOT set as the default player.

Suzanne Ouimet
09-23-2006, 06:56 PM
Finally removed QuickTime from my machine and now the site is working fine. Problem is that I will have to reinstall QT in order to view and use certain other files so need to make sure it doesn't take over.
Thanks for your help.

BLiZZaRD
09-24-2006, 08:34 AM
When you install QT again, you should be asked if you want to set it (or have it check itself) as the default program, just say no and you should be okay :D