PDA

View Full Version : drop down menu in a FP 2003 frame



kenbo
01-11-2005, 01:29 AM
first of all - great site! I just came across it this weekend and there is a bounty of good info up here.

I am trying to implement your drop down menu, www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm , into a frame with frontpage 2003. a couple questions:

- how do I set up a target frame on one of the pulll down menu items?

- apparently the frame must be tall enough to accept the largest pull down menu? I assume it is hard coded into frames that a menu cannot bled over into an adjourning frame?

thanks, kenbo

Minos
01-11-2005, 04:36 AM
- how do I set up a target frame on one of the pulll down menu items?

In the line that has the link:

menu1[0]='<a href="http://www.javascriptkit.com">JavaScript Kit</a><br>'

Add target="frameName", where frameName is obviously the name of the frame you want to change.


menu1[0]='<a href="http://www.javascriptkit.com" target="frameName">JavaScript Kit</a><br>'


- apparently the frame must be tall enough to accept the largest pull down menu? I assume it is hard coded into frames that a menu cannot bled over into an adjourning frame?

Not necessarily, some menus can cross into another frame, but that usually requires a lot of javascript...so only a select few will. (HV Menu, I believe, is one)

kenbo
01-12-2005, 06:46 PM
looks good -thanks for the tip.

kenbo

Sothink
02-02-2005, 08:48 AM
Sothink DHTMLMenu can create cross frame menus.
Here is the URL:
http://www.************/webtools/dhtmlmenu/index.htm (http://www.************/campaigns/forumdmenu.php3)

Sothink
03-16-2005, 09:28 AM
Sothink DHTMLMenu 5.0 has released with a new interface and new features.
http://www.************/webtools/dhtmlmenu/index.htm (http://www.************/campaigns/forumdmenu.php3)