PDA

View Full Version : Ajaxtabs.css not working in Firefox



neropt
09-14-2006, 05:51 PM
1) Script Title:
Ajax Tabs Content
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/
3) Describe problem:
i'm using this script in my page but i added an image before the tabs:


<ul id="maintab" class="shadetabs">
<li class="selected"><a href="link1.html" rel="ajaxcontentarea"><img src="image1.jpg" alt="image1" width="50" height="54" border="0" align="absmiddle" />Link1</a></li>
<li><a href="link2.html" rel="ajaxcontentarea"><img src="image2.jpg" alt="image2" width="50" height="54" border="0" align="absmiddle" />Link2</a></li>
</ul>

In IE explorer it works fines but in firefox the shadetabs doesn't adjust to the image size.
Example:
I.E.:
http://img96.imageshack.us/img96/5308/ieem2.png

Firefox:
http://img218.imageshack.us/img218/2341/firefoxgs5.png

I've tried to change css code to adjust the shade tabs in firefox but i can't get it right!

please help! :P
P.S.: sorry for my bad english ;)

jscheuer1
09-15-2006, 05:55 AM
This may be very hard, if not impossible to do in FF. It would be much easier to even tell, if you post a link to a demo page of this problem. It is much harder to just guess from an image of the trouble. I'd try setting the height for .shadetabs li and/or .shadetabs li a to the height of the image. Another thing I would look into is getting rid of align="absmiddle" on the image and using a relatively positioned span around the link text to position it. So hard to say what will work without the full code and resources (images) of the page.

Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.