PDA

View Full Version : Switch Content Script (Again)



thePraeotirna
09-08-2006, 12:05 PM
1) Script Title: Switch Content Script

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/switchcontent.htm

3) Describe problem:

I moved the script for this into an external js, and now it's not working in IE again. Here's the error it's giving me.

Line: 49
Char: 1
Error: 'ccollect' is undefined

ddadmin
09-08-2006, 07:46 PM
It shouldn't make a difference at all if you move the code of Step 1 to the head. Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

thePraeotirna
09-08-2006, 08:17 PM
Sorry. The page I'm using it on is

http://www.tsrealms.com/dictionary.shtml

And the javascript is

http://www.tsrealms.com/dic.js

The script isn't in the head of my document though. I moved it to an external file. Unless you meant I should move the top block of js code into the head..

ddadmin
09-08-2006, 11:31 PM
Hmmm the page works for me. Tested in Firefox and IE6.

thePraeotirna
09-08-2006, 11:41 PM
That is... so weird. I swear it wasn't working the first few times I tried it. And now it is. Even on my computer. How is that even possible? I didn't change a thing and now it works..

Very strange.

ddadmin
09-09-2006, 03:52 AM
Hehe it's the new "remote" form of support on DD forums!