PDA

View Full Version : Falling Leaves images not showing



mloyless
08-24-2006, 01:19 PM
1) Script Title: Autumn Leaves

2) http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex3/leaves.htm

home.earthlink.net/~qrguestcabin

3) Describe problem: I've seen this issue elsewhere in these forums and tried what was recommended but it is not working for me. I've loaded the script on to my page, and I get floating/falling ? squares instead of leaves. I've tried putting different directives to the image files in the script but nothing seems to work. Can anyone help me? I've included the link to my website above.
:confused:
thanks so much!

Twey
08-24-2006, 01:38 PM
http://home.earthlink.net/webdocs/images/a1.gif doesn't exist.

mloyless
08-24-2006, 04:18 PM
Thanks Twey,
I guess I'm still a little lost though, this is my site address:
home.earthlink.net/~qrguestcabin

The leaf images are saved in my images folder in my webdocs folder on the site. Do I have the directive incorrect?

Are you able to help on what the directive should be? or how do I find out what the directive would be? I've tried it several different ways and I can't get it to work...

Thanks again

Michele

Twey
08-24-2006, 04:26 PM
If you look at the code, you've got:
Image0.src=grphcs[0]="/webdocs/images/al.gif"/webdocs/images/al.gif means http://home.earthlink.net/webdocs/images/al.gif. Note the / at the start of the path, which means "from server root." If you remove that, the path will be from the current page's directory, or, in full, http://home.earthlink.net/~qrguestcabin/webdocs/images/al.gif (http://home.earthlink.net/~qrguestcabin/webdocs/images/al.gif), which is where you seem to be saying the image is. However, as you can see, it isn't :)