PDA

View Full Version : HV Menu with frames



tomaszk
08-10-2006, 08:24 AM
1) Script Title:
HV Menu 5.5

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/hvmenu/index.htm

3) Describe problem:
I can't get it to work on frames. I did exactly what is said in install-frames.html (copy+paste). Menu is shown *under* Frame2. Here, take a look:
http://www.piwbial.pl/a1.htm.

TIA
Tomek

tomaszk
08-10-2006, 10:44 AM
Fixed... I'm sorry for so fast and stupid question. RTFM FTW lol

epin
10-22-2008, 01:53 PM
How did yoy resolve this problem, cause i'm also doing exactly what install-frames.htm tells, but it still doesn't work....